September 19 2017 15:25:03
Navigation
· FREE davk.dk Loop's
· Kontakt davk.dk

· davk.dk baggrunde


· Annoncer
Besøgende
· Gæster online: 6

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 286
· Nyeste bruger: mla
Senest Online
calle01:27:32
HSChristiansen01:41:00
F_K_Hansen06:37:32
mla07:20:50
BF07:23:03
wahnfried07:26:19
thtorben08:54:06
Kurt Andersen15:33:56
Masso15:59:20
j_skib16:54:03
Se indlæg
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv debat
Manglende lyd
Janos
#1 Udskriv indlæg
Lagt på d. 24-10-2012 20:22
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 77
Tilmeldt: 16.07.07

Når jeg importerer videofiler (.mts) til Premiere Pro CS6 mangler lyddelen. Har tidligere redigeret de samme filer i PP 5.0 med lyd. Afspiller jeg videosekvenserne i f.eks. MediaPlayer eller et andet lignende program er der lyd på.
Hvad går der lige galt?

På forhånd tak.
 
http://www.janravnholt.dk/
Simon Falkentorp
#2 Udskriv indlæg
Lagt på d. 24-10-2012 20:43
Brugers avatar

MEGA bruger


Antal indlæg: 2439
Tilmeldt: 10.08.10

Er lydsporene tomme, og der er ingen udslag på metrene?
--------------------------------------------------------------------------

Freelanceunderviser i Premiere Pro CC, samt kortfilms- og fotoundervisning for børn & unge.
 
http://www.filmundervisning.dk
Janos
#3 Udskriv indlæg
Lagt på d. 24-10-2012 21:26
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 77
Tilmeldt: 16.07.07

Hej Simon
Ja, lydspor mangler simpelthen Frown
 
http://www.janravnholt.dk/
calle
#4 Udskriv indlæg
Lagt på d. 24-10-2012 21:50
Brugers avatar

MEGA bruger


Antal indlæg: 1866
Tilmeldt: 08.07.07

Jeg ved godt at mit problem ikke var helt det samme, men jeg skulle importere nogle VOB filer og der var der heller ikke lyd med.
Jeg googlede problemet og fandt ud af at jeg skulle kopiere en fil fra Encore ind i Premiere Pro. Det var godt nok i CS3, men det kunne være en ledetråd.
Med venlig hilsen

Calle
 
www.dominofilmogtv.dk
26mook
#5 Udskriv indlæg
Lagt på d. 24-10-2012 21:50
Brugers avatar

MEGA bruger


Antal indlæg: 3069
Tilmeldt: 04.07.11

Det har før været oppe her på Davk.dk

Prøv dette link

http://www.davk.d...rowstart=0
 
Per G
#6 Udskriv indlæg
Lagt på d. 24-10-2012 21:51
Brugers avatar

MEGA bruger


Antal indlæg: 1247
Tilmeldt: 28.08.08

Trialversion ? De plejer at have netop dette symptom ved import af nogle filtyper.
Canon XL2
Canon EOS 5D Mark II og III
Premiere Pro

Vimeo:http://vimeo.com/...735/videos
Men de 3 w'er herunder indeholder en del mere materiale.
 
www.pergtures.dk
Simon Falkentorp
#7 Udskriv indlæg
Lagt på d. 25-10-2012 09:05
Brugers avatar

MEGA bruger


Antal indlæg: 2439
Tilmeldt: 10.08.10

Jeg har nu ofte importeret enkeltstående AVCHD-filer i Premiere uden problemer. Men en del andre programmer er vist særlig følsomme overfor den originale fil- og mappestruktur.
--------------------------------------------------------------------------

Freelanceunderviser i Premiere Pro CC, samt kortfilms- og fotoundervisning for børn & unge.
 
http://www.filmundervisning.dk
26mook
#8 Udskriv indlæg
Lagt på d. 25-10-2012 09:32
Brugers avatar

MEGA bruger


Antal indlæg: 3069
Tilmeldt: 04.07.11

I første omgang ville jeg undersøge om AVCHD preset er tilstede i New Sequence
 
niko-h
#9 Udskriv indlæg
Lagt på d. 25-10-2012 11:21
Medlem


Antal indlæg: 453
Tilmeldt: 12.04.09

Ja, det var vist mig der tidligere havde samme problem.
Jeg prøvede alverdens omveje med at omdøbe filer til mt2s og mts, men intet virkede.

Jeg fandt aldrig ud af , hvad det skyldtes, men jeg geninstallerede bare programmet, og så kom det til at virke Hmmmm
 
26mook
#10 Udskriv indlæg
Lagt på d. 25-10-2012 11:51
Brugers avatar

MEGA bruger


Antal indlæg: 3069
Tilmeldt: 04.07.11

niko-h skrev:
Ja, det var vist mig der tidligere havde samme problem.
Jeg prøvede alverdens omveje med at omdøbe filer til mt2s og mts, men intet virkede.

Jeg fandt aldrig ud af , hvad det skyldtes, men jeg geninstallerede bare programmet, og så kom det til at virke Hmmmm


Spørgsmålet er så - første gang du installerede CS 6 -havde du så fjernet CS 5.5 først?

Installerede du så CS 5.5 igen og derefter CS6 ?

Måske fik CS 6 AVCHD preset fra CS 5.5 ? Blot en tanke Hmmmm
 
Janos
#11 Udskriv indlæg
Lagt på d. 25-10-2012 22:21
Brugers avatar

Bruger


Antal indlæg: 77
Tilmeldt: 16.07.07

Er nu blevet opmærksom på, at AVCHD presets mangler i min version - skulle angiveligt kunne løses ved at afinstallere og installere på ny og aktivere programmet igen.
 
http://www.janravnholt.dk/
verner
#12 Udskriv indlæg
Lagt på d. 08-09-2017 14:15
Brugers avatar

MEGA bruger


Antal indlæg: 3137
Tilmeldt: 02.07.07

Hvis der er nogen af jer der kender JANOS, må I gerne bede ham om rette sin E-mail adresse i hans profil.
mvh Verner
Video Amatør,
Min foto- & Videoklub
 
http://www.zoomfotovideo.dk/
Spring til debat:
Lignende tråde
Debat Forum Svar Nyeste indlæg
Lås lyd til tidslinien Pinnacle Studio, Corel & Avid 4 18-09-2017 14:41
ang lyd på film Audio/lyd 3 09-09-2017 09:32
Ingen lyd på Youtube Almen snak - Alt andet. 2 01-08-2017 10:32
Kun lyd dele kommer med på tidslinjen Premiere Elements, Pro og CS 4 28-04-2017 12:18
Ingen lyd på Panasonic P2 kamera Udstyr - kamera, lys, lyd, osv ... 8 31-10-2016 22:55
Siden dannet på: 0.52 sekunder 39,219,505 Unikke besøg 10428 besøg pr. dag