Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.

Adobe Premiere Pro

59 indlæg | Seneste aktivitet d. 17-10-2020 20:28 af TS
TS
TS 17-10-2020 20:28, 2 år siden
Re: Logo/image som bliver en del af underliggende video
Hej Dan

Ja det kan man, sådan næsten da Smil du skal bruge det er hedder displacement map. Har lidt svært ved at finde en god tutorial. Men den her viser det i AE.
Premiere pro har også den funktion.//TS
danstanley
danstanley 17-10-2020 18:50, 2 år siden
Re: Logo/image som bliver en del af underliggende video
Er der en teknik eller et plugin der mulligør, at f.eks et logo/image eller lignende kan blive en del af overfladen på en video af, i dette tilfælde et stykke stof der bevæger sig. Således at det også får bevægelserne med fra stoffet og ikke bare er statisk.?

https://media.publit.io/file/006-Fanc...bric-1.mp4

Vh. Dan
N
neumann 23-09-2020 09:15, 2 år siden
Re: Problem med lyd i Premiere Pro
Det er tydeligt at der er gået noget galt med synkroniseringen mellem de 2 kanaler på klip 3, eller den ene er speedet og den anden ikke.

Men bortset fra at 2'eren er blevet til mono, så lyder det efter min overbevisning imponerende. Klaver er meget svært at pitche realtime. Og pitche er faktisk det du gør. For hvis du ændrede tempo uden at pitche ville tonehøjden også ændres. Men PP pitcher den tilbage til det rigtige toneleje igen. Og det gør den ret godt i mine ører.

Men at den klasker det sammen til mono må være en indstilling i PP du har fået gjort uden at være opmærksom på det. Hvis du finder det, så kommer det til at fungere. Du spiller jo smukt. :-)

Af ren skær nysgerrighed, så håber jeg at du har styr på at du ikke kan anbringe de 2 mikrofoner tilfældigt i klaveret, men at du skal være oopmærksom på A/B eller X/Y opstilling og honorere afstand og vinkel. Det lyder umiddelbart som om du har styr på det, men jeg ville bare høre om du er opmærksom på det. :-)
B
Bjarne E Nielsen 18-09-2020 10:09, 2 år siden
Re: Problem med lyd i Premiere Pro
Berlingo - du skriver: Små tolerancer mellem mikrofoners ydeevne fx. følsomhed, frekvensområde, dynamik, kabel længde mm. og deres indbyrdes position ved klaveret skaber tidsforskelle plus evt andre akustiske miljø forhold.

Det du skriver mener jeg slet intet har med problemet at gøre. Optagelserne er foretaget med 2 mikrofoner, og afspilningen bagefter viser at alt er OK. Det er hvad du kan høre i eksempel 1 og 2. I eksempel 1 har jeg drejet panoreringen til henholdsvis til -100 og +100. I eksempel 2 har jeg udelukkende ændret tempoet men ikke ændret panoreringen som står på henholdsvis 0 og 0. Lyden er blevet i en dårligere kvalitet, men det forstår jeg sådan set udmærket.

Det jeg ikke forstår er hvorfor det lyder som i eksempel 3, som er den samme som eksempel 2, bortset fra at jeg har panoreret igen til -100 og +100.
BERLINGO
BERLINGO 17-09-2020 22:47, 2 år siden
Re: Problem med lyden
# Gala1905.

Har du fået løst problemet ?

Aldrig før hørt om dette lydproblem med PP.

Er optagelser båndbaseret ?
Tjek alle lydspor og indstillinger ?
Har svaret i Problem med lyden
BERLINGO
BERLINGO 17-09-2020 22:32, 2 år siden
Re: Problem med lyd i Premiere Pro

Citer

Berlingo - Jeg tror ikke umiddelbart på noget af det du skriver. Har du hørt min optagelse, så kunne du måske forklare hvad forskellen er på optagelse 2 og 3?


# Bjarne hvad forstår du ikke ved min besvarelse ?

Lyder det ikke som nr.2 og især nr.3 er "ude af synkronisering" ???
B
Bjarne E Nielsen 12-09-2020 11:33, 2 år siden
Re: Problem med lyd i Premiere Pro
Toke - Jeg aner ikke hvad et mixdown er?

Calle - Jeg bruger ikke Audition

Berlingo - Jeg tror ikke umiddelbart på noget af det du skriver. Har du hørt min optagelse, så kunne du måske forklare hvad forskellen er på optagelse 2 og 3?
BERLINGO
BERLINGO 12-09-2020 11:15, 2 år siden
Re: Problem med lyd i Premiere Pro
Der er ingen brugbare Kvik løsninger på problemet.

Man skal have kendskab til de elektroakustiske parametre før.... det hele giver mening.

Små tolerancer mellem mikrofoners ydeevne fx. følsomhed, frekvensområde, dynamik, kabel længde mm. og deres indbyrdes position ved klaveret skaber tidsforskelle plus evt andre akustiske miljø forhold.
calle
calle 09-09-2020 16:11, 2 år siden
Re: Problem med lyd i Premiere Pro
Hej Bjarne.
Kan du ikke smide det over i Audition - der er det ret nemt at ændre pitch.
TS
TS 07-09-2020 19:20, 2 år siden
Re: Problem med lyd i Premiere Pro
Hej Bjarne

Jeg har ikke selv stået med problemet, men hvis jeg havde, ville jeg nok eksportere en mixdown af de 2 spor. Og efterfølgende importere dem og sætte tempoet ned eller op Smil

Mvh
Toke
B
Bjarne E Nielsen 06-09-2020 14:05, 2 år siden
Re: Problem med lyd i Premiere Pro
Problemer med ændring af tempo.

Jeg har indspillet et klaverstykke og ville så lige prøve noget, nemlig at ændre tempoet. Det kom der bare ikke noget godt ud af. Er der nogen der ved hvad problemerne består i og er der en anden måde at gøre det på.

Optagelsen er lavet med 2 mono mikrofoner, men som jeg bagefter laver til stereo ved at ændre det ene spor til -100 og det andet til +100.

Vedhæftet er det samme klip på 3 måder. Det første eksempel er som det skal være.

Det andet har jeg ændret tempoet (Spead/duration), men ikke pitch (maintain Audio Pitch). Tempoet er gået fra 100% til 120%. Lyden bliver mærkbart forandret og er ikke brugbart, måske det kunne bruges hvis ændringen var fra 100 til 102 %. Desuden er det ikke stereo, men hver kanal står på 0.

Eksempel 3 går helt galt. Det eneste jeg har gjort er at at lave det til stereo, altså stille den ene kanal på -100 og den anden på +100. Her går det så helt galt, men jeg forstår ikke hvorfor.

Jeg vil gerne kunne ændre tempoet i audioen, men det skal naturligvis lyde 100% som i eksempel 1, og de 2 spor skal også kunne ændres stereo. Er der nogen der ved hvordan jeg gør det?

https://youtu.be/zGVNTvwlSmw
G
Gala1905 05-07-2020 19:37, 2 år siden
Re: Problem med lyden
Jeg har fået et irriterende problem med lyden som ikke er i optagelserne.

Når jeg er færdig med mit projekt og expotere den færdige, og ser den igennem er der nogle steder i videoen nogle lyde hvor jeg kan høre nogle personer i bagruden i et parsekunder før den går over til den rigtige lyd fra klippet.
Når jeg kigger på projektet på premiere er der ikke noget på tidslinjen, og selve baggrunds lyden er ikke noget der er optaget og aner ikke hvor det kommer fra. Jeg har prøvet at oprette et nyt sequence men det kommer igen. Er der nogle der kan hjælpe eller har nogle erfaringer med liggende problem som kan med nogle forslag.
Har svaret i Problem med lyden
F
flores 02-05-2020 15:33, 2 år siden
Re: Problemer med "Capture"
Er nået til denne konklusion i samarbejde med Calle, at Premiere Pro ver.7 er for gammel og arbejder ikke så godt sammen med Windows 10. Næste skridt er opgradering af Premiere ProSmil
calle
calle 25-04-2020 18:12, 2 år siden
Re: Problemer med "Capture"
Ja jeg har nok ikke udtrykt mig klart nok, men det kan være lidt svært, når det er lige til for mig.
Når du starter projektet danner PPRO ganske rigtig en mappe, men den skal ligge i en overordnet mappe. I den overordnede mappe skal du også lægge dine videofiler. Når begge dele ligger her så "hænger de sammen".
Det vil sige at du skal lave en capture til den overordnede mappe.
Gi´ r det mening?
F
flores 25-04-2020 12:00, 2 år siden
Re: Problemer med "Capture"
Hej Calle
Premiere Pro danner selv en mappe til projektet, og her har jeg hentet en seqence ind som selv laver den om til en .avi-fil. Men filen kan ikke vises i projektet. Kun det samme røde billede med teksten "media offline"
Når jeg åbner "Capture" i menuen og trykker på "Capture knappen" Starter camcorderen op men der kommer også en fejlmelding som jeg ikke så i Win7. (can`t find capture inpoint. Try increasing preroll). Kunne Win-10 være problemet?
Jeg har taget et skærmdump som jeg gerne ville kunne sendeChok)

https://drive.google.com/open?id=1jBexWZLVufw3asK8keLTlOYxeMoMvoEX
calle
calle 24-04-2020 19:08, 2 år siden
Re: Problemer med "Capture"
Det har sandsynligvis ikke noget med filformatet at gøre.
Når du skal have dine filer ind i premiere pro skal du importere dem/capture dem i en mappe, den skal så være en del af dit projekt. Når du så opretter et projekt skal du sørge for at tingen ligger i en overordnet mappe der også indeholder selve projektet.

Så skulle det ikke være noget problem.

Jeg hjælper gerne yderligere, hvis du har brug for det - bare skriv en privat besked her på siden.

God weekend.
F
flores 24-04-2020 17:19, 2 år siden
Re: Problemer med "Capture"
Hej
Jeg var med i DAVK for år tilbage og havde stor fornøjelse med det. Men meget er glemt.
Min gamle Premiere Pro v.7 er fundet frem og jeg har nu problemer med "capturing". Premiere Pro finder og styrer min camcorder(Panasonic NV-GS500).
Når jeg trækker et klip op i arbejdsvinduet, bliver det rødt med med tekst i flere sprog "Mèdia Off-line". Jeg kan huske at have set dette billede før, men kan ikke huske hvad fejlen var. Måske har det noget med filformatet at gøre. Kan nogen hjælpe.
N
neumann 28-02-2020 15:02, 2 år siden
Re: Adobe Premiere Pro - klippeliste
Mon ikke Premiere kan importere en EDL liste? Nu er det ikke for nylig jeg har rodet med det, men de fleste programmer kan.
S
soley 25-12-2019 15:06, 3 år siden
Re: Adobe Premiere Pro - klippeliste
Jeg redigerer i Adobe Premiere Pro og får en liste fra min tilrettelægger med tidskoder, som jeg så manuelt går ind og klipper efter.

Er det muligt at importere en klippeliste i Premiere i et eller andet format, som så automatisk kan justere klippene på tidslinjen?

Populære tråde denne uge