Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.

Hvilken audio recorder til Sony Alpha A1

Sidst opdateret den 5 dage siden
Skrevet d. 6 dage siden
Kære folk på DAVK

Jeg skal finde en audio optager enhed til mit Sony Alpha A1, men den skal være rigtig god, og den skal være i stereo. Faktisk har jeg bestilt denne "Sony XLR-K3M Mikrofon-Adapter Kit", men mikrofonen der følger med er ikke stereo, og at købe en anden mikrofon der passer i hullet er næsten umulig. Jeg købte denne for få år siden "Sony (ECM-MS2) Stereo-Mono Shotgun", men den er rigtig dårlig, ja, efter min smag ubrugelig.

Der findes så et par andre muligheder, nemlig en mikrofon som denne "Sennheiser MKE 440", men den bruger jo den pre-amp der findes i kameraet, og hvor god er den lige?

Den anden mulighed er at købe en såkaldt Field Recorder. Det kunne f.eks. være en Zoom af en slags, eller andet mærke.

Jeg er totalt på bar bund, så et godt råd vil være velkommen.

Optageren skal veje så lidt som muligt, men ikke på bekostning af lydkvaliteten, og den skal optage i stereo.
HSChristiansenHSChristiansen
Juniormedlem
Skrevet d. 6 dage siden
Jeg bruger denne Zoom H4N Handy Recorder når jeg optager med GoPro ( Har sat det hele sammen på syntes jeg selv ret fed måde) syntes lyden er god og for mig er der den helt store fordel at den både kan bruges som mikrofon og ved et ekstra tryk kan optage lyd så der er lyd at bruge ved senere redigering. Ulempen er at den er lidt tung. (Jeg har sat en dead cat på)
Den er f.eks. brugt her :

https://www.youtube.com/watch?v=1ILDy...ILDy9LouQY
Skrevet d. 6 dage siden
Hej Henning Christiansen. 294 gram vejer Zoom H4N, den kunne jeg såmænd godt have købt, men jeg læste godt om Tascam DR-40X, og den vejer lidt mindre 213 gram + batterier. Så den har jeg bestilt.

God video du har lavet, og en fin lyd.

Jeg har selv købt en GoPro HERO9 BLACK, det var i oktober, men den ligger stadigvæk pakket ind. Jeg må se at få gang i den.

Jeg vil meget gerne se et billede af din opsætning, vil du sende et til bjarne@profmusik.dk
KameramannKameramann
Bruger
Skrevet d. 5 dage siden
Jeg har i mange år brugt den mindste og billigste Zoom soundrecorder, og den laver nogle forbavsende gode lydoptagelser.
Skrevet d. 5 dage siden
Hej Kameramann. Jeg har selv denne liggende, Zoom H1MB Handy recorder ver. 2, så bliver den jeg har bestilt for tung kan jeg altid prøve den lille.

En anden sag er, at jeg godt ville have en optager med XLR, således jeg kan bruge mine Sennheiser Mikrofoner MKH 8040 Stereo Set.
Du kan ser alle diskussionstråde i dette debatforum.
Du kan ikke har startet en ny diskussionstråd i dette debatforum.
Du kan ikke har svaret i denne diskussionstråd.
Du kan ikke har påbegyndt en afstemning i dette debatforum.
Du kan ikke har downloadvedhæftelser i dette debatforum.
Du kan ikke har downloadvedhæftelser i dette debatforum.