Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.

Gimbal sælges, DJI, Ronin-S helt ny

Sidst opdateret den 2 år siden
Skrevet d. 2 år siden
Gimbal, DJI, Ronin-S, Perfekt

Jeg købte min DJI Ronin-S i 2018, da den lige var kommet frem. Desværre har den aldrig været brugt, ikke en eneste gang. Den har ligget i min skuffe siden den kom med pakkeposten.

Dengang jeg købte den var prisen 5.695 kr. Den sælges nu for 3900 kr. i et par butikker, så min kan du købe for 2.500 kr.

DJI Ronin-S lader dig tage billeder og videoer til næste niveau. Du kan endelig sige nej tak til skæve videoer og slørede billeder! Og med en gimbal tillade dig at være kreativ på en helt ny måde.

Vejer 1,5 kg
Udstyret med Bluetooth
Maks vægt på 3,6 kg
Tag DJI Ronin-S med på dine eventyr. Den kan bære et kamera på op til 3.6 kg. Du kan have den med dig i de fleste situationer, alt fra fartfulde oplevelser til roligere stunder, for eksempel et panoramabillede af solnedgangen.

Kan du styre din telefon direkte fra din gimbal? Ja, takket være Bluetooth kobler du bare de to enheder sammen og så kan du nemt styre dit kamera gennem din gimbal.
Du kan ser alle diskussionstråde i dette debatforum.
Du kan ikke har startet en ny diskussionstråd i dette debatforum.
Du kan ikke har svaret i denne diskussionstråd.
Du kan ikke har påbegyndt en afstemning i dette debatforum.
Du kan ikke har downloadvedhæftelser i dette debatforum.
Du kan ikke har downloadvedhæftelser i dette debatforum.