Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.

Ny Dji drone Mini 4 Pro til salg d.25 September 2023

Sidst opdateret den 2 måneder siden
BERLINGOBERLINGO
Bruger
Skrevet d. 2 måneder siden
På mandag d.25 September 2023 ser endnu en ny DJI drone dagens lys.

DJI Mini 4 Pro hedder den nye under 250gr drone med 360° fiskeøje sensorer, 4K 100fps, O4 forbindelse (20km). To nye kontrol enheder.
Nye software features her-i-bland den meget efterspurgte Waypoint som giver ny mulighed for flere programmerbar flyveruter som kan gemmes i hukommelsen.
Alle detaljer om den nye DJI Mini 4 Pro kan ses her på mandag https://www.dji.com/dk
KameramannKameramann
Bruger
Skrevet d. 2 måneder siden
Hmm... jeg tror ikke, at fire'en kommer til at kunne så meget mere end tre'eren, at det kan svare sig, at kaste en otte til ti tusser efter den.
KameramannKameramann
Bruger
Skrevet d. 2 måneder siden
Nu er den nye DJI Mini 4 pro landet i butikkerne, og jeg har tjekket dens tekniske specifikationer, og da jeg bruger min drone som et flyvende foto- og videokamera, så kan jeg straks konstatere, at det kamera som sidder på 4'eren er nøjagtig det samme, som det der sidder på 3'eren.
Skrevet d. 2 måneder siden
Her er en som sammenligner 3.eren og 4.eren.
https://www.youtube.com/watch?v=YeLsN...eLsNoKwEgU
Her der det danske Henrik som tester (på engelsk)
https://www.youtube.com/watch?v=b8xj4ERuOiI
Han forsøger vist at leve af at teste og komme med tips om droneflyvning, så om han er helt uvildig ved jeg ikke, da han meget hurtigt er i besiddelse af nye droner. Men han går i hvert fald op i det.
KameramannKameramann
Bruger
Skrevet d. 2 måneder siden
Alle dem der laver YouTube video'er om droner lever mere eller mindre af deres reklameindtægter, og dem der har mange abonnenter får deres droner stillet til rådighed af DJI, så deres begejstring for nye droner skal man lige spise brød til.

Det er jo også sådan, at disse youtubere hele tiden skal finde på noget nyt, som de kan lave nye video'er om, så for dem er en ny drone, som sendt fra himlen.

Men DJI Mini 4 pro har da nogle spændende tilføjelser i forhold til 3'eren, jeg mener dog ikke 4'eren er så meget bedre, at man bør dumpe en et år gamme 3'er i skraldespanden.
BERLINGOBERLINGO
Bruger
Skrevet d. 2 måneder siden
Den nye DJI Mini4 Pro ser spændende ud, men er absolut ikke den helt store opgradering for dem som har Mini3 Pro.
Dog kan man fremhæve nyheder med Bla. 360° sensorer og 10-bit D-Log video samt C-0 EU Label (hvis det giver mening).

Youtuber Henrik Olsen er en super fin og aktiv fyr og er ganske underholdende med hans mange gode video upload.
Han er blevet tester for DJI og det betyder selvfølgelig også, at han ikke er helt uafhængig mere.

Hvis interesse... så kan man også følge andre spændende Youtuber indenfor foto/video/drone mfl.: 51 Drones, GAVINHR, FlytPath, Drone Valley, Jake Sloan, Jan Wegener, CAPTAIN DRONE, Potato Jet, Stewart and Alina Blink
KameramannKameramann
Bruger
Skrevet d. 2 måneder siden
Jeg har selvfølgelig kigget grundigt på den nye DJ Mini 4 pro, og jeg kan godt se, at den har nogle meget interessante featuers, men DJI har virkelig gjort sig umage for, at fireren ikke skal være bagud kompatibel med treeren, og det bryder jeg mig ikke om.

Det er f.eks. sådan, at 3'erens batterier godt kan sættes i 4'eren, men de er 3 gram for tunge, og man kan ikke købe en RC2 og så også bruge den til 3'eren, og alle de filtere man har til 3'eren kan ikke sættes på 4'eren, det eneste der er kompatibelt er vist nok propellerne.

Og p.t. så klapper jeg lige hesten, for min erfaring er, at jeg ikke flyver så meget med dronen i vintermånederne, derfor kan det ikke svare sig, at jeg køber en ny drone lige før en sæson, hvor den bare skal være parkeret i en opbevarings taske.
BERLINGOBERLINGO
Bruger
Skrevet d. 2 måneder siden
# Kameramann.

At have både DJI Mini3 Pro og Mini4 Pro er vel også lidt "overkill" med mindre man måske laver multicam Drovevideo og "fedter" meget rundt i batterierne Chok

Ja, desværre går vi mod mørke kolde, blæsende og regnfulde tider, så der er længe mellem "snapsene" med at lave dronevideo eller blot lidt flyvetræning.

Hvis, man har is nok i maven, så kunne man jo også vente på DJI Air3 Pro med ny 1" sensor kamera og en 3x tele kamera med 1" eller "1. 1/3" sensor til April/Maj 2024 og "kun kræver" EU A1 certifikat Blink
KameramannKameramann
Bruger
Skrevet d. 2 måneder siden
Som stilbillede fotograf har jeg altid haft et primært kamera og så et reserve kamera, der kan bruge de samme objektiver og tilbehør.

Min første tanke var faktisk, at opgradere til en Mini 4 pro, og så ha' min Mini 3 pro, som en reserve drone.

Min idé var så, at sælge den gamle RC, som jeg købte sammen med 3'eren, da jeg havde forventet, at den nye RC 2 ville være bagudkompatibel, og at begge droner kunne flyve med den stak batterier, som jeg allerede har anskaffet.

Men da de skal ha' hvert deres sæt batterier, og hver deres RC'er, så kommer det til fylde alt for meget, derfor flyver jeg foreløbigt videre med 3'eren.

Og nu må vi så se når det igen bliver forår, om jeg bare må eje en Mini 4 pro.

Jeg har hele tiden været meget varm på en Mavic 3 pro, men den er jo så tung, at det er en C-2 drone, med de begrænsninger som deraf følger.
Du kan ser alle diskussionstråde i dette debatforum.
Du kan ikke har startet en ny diskussionstråd i dette debatforum.
Du kan ikke har svaret i denne diskussionstråd.
Du kan ikke har påbegyndt en afstemning i dette debatforum.
Du kan ikke har downloadvedhæftelser i dette debatforum.
Du kan ikke har downloadvedhæftelser i dette debatforum.