Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.

Lyd i produktioner

Sidst opdateret den 8 måneder siden
F
Flemming L
Nyt medlem
Skrevet d. 9 måneder siden
Hej alle

Jeg modtager en række tilbud via FB om at købe adgang til forskellige Website, hvor de tilbyder filmmusik og et have af lydeffekter.

Har I nogle erfaringer og anbefalinger.
callecalle
Juniormedlem
Skrevet d. 9 måneder siden
I youtube under administrer videoer er der ude til venstre en menu punkt der hedder Lydbibliotek, her er der en masse der kan bruges uden nogen form for betaling.
F
Flemming L
Nyt medlem
Skrevet d. 9 måneder siden
Tak fo svaret
M
Masso
Juniormedlem
Skrevet d. 8 måneder siden
Jeg kan anbefale Artlist.io - det har jeg selv brugt i nogle år efterhånden. Til det jeg laver er det et rigtig fornuftigt udvalg af musik jeg har at vælge imellem - og det samme gælder deres lydeffekt bibliotek :-)
TSTS
Administrator
Skrevet d. 8 måneder siden

Masso skrev:

@Masso - Jeg kan anbefale Artlist.io - det har jeg selv brugt i nogle år efterhånden. Til det jeg laver er det et rigtig fornuftigt udvalg af musik jeg har at vælge imellem - og det samme gælder deres lydeffekt bibliotek :-)


Jeg bruger også artlist.io. Rigtigt godt udvalg! Kan virkelig betale sig hvis man laver mange produktioner. Førhen brugte jeg audiojungle, Her betaler man pr. nummer, så det kunne hurtigt løbe op.
Redigeret af TS d. 11-10-2020 13:29, 8 måneder siden
M
Masso
Juniormedlem
Skrevet d. 8 måneder siden
Helt enig TS. Jeg brugte også fra audiojungle før.. Men problemet opstod ofte hvis jeg skiftede mening midt i en produktion og gerne ville have noget andet musik i stedet for. OG så havde de noget i deres licens (mener jeg) der gjorde man ikke måtte bruge det til alle typer af produktioner, og så kunne det pludselig koste ekstra mange penge.

Det gode ved artlist er, at der er en type abn. der dækker det hele, det gør det meget lettere. Så jeg lytter som regel kun derinde, så kommer jeg ikke i problemer og jeg slipper for at tage stilling til andre former for licenser på det område.

Nu ved jeg jo ikke om noget af deres bibliotek også er andre steder, men jeg har flere gange set reklame på fx TV2 osv. hvor jeg kan høre musikken i hvert fald også er på artlist - dels fordi det er noget jeg måske også selv har brugt i mine film - eller fordi jeg har lyttet til det når jeg har siddet og søgt efter musik til mine produktioner. Det er lidt sjovt - især hvis det er musik jeg selv har brugt, for så er det nogle helt andre billeder der kommer frem hos mig når jeg høre det pågældende nummer :-)
Du kan ser alle diskussionstråde i dette debatforum.
Du kan ikke har startet en ny diskussionstråd i dette debatforum.
Du kan ikke har svaret i denne diskussionstråd.
Du kan ikke har påbegyndt en afstemning i dette debatforum.
Du kan ikke har downloadvedhæftelser i dette debatforum.
Du kan ikke har downloadvedhæftelser i dette debatforum.