Jamen dog! Hvor er det JavaScript henne?
Din browser understøtter ikke JavaScript eller har ikke understøttelsen slået til. Slå JavaScript til i din browser for at se denne side ordentligt, eller opgrader til en browser, der understøtter JavaScript.
Downloads
Her finder du info og download link til de mest brugte redigeringsprogrammer.
1578 downloads
Downloadfil

Adobe After Effects

Adobe After Effects-software leverer et omfattende sæt værktøjer til effektivt at producere bevægelsesgrafik og visuelle effekter til film, video, multimedia og Internettet. Pris $ 20 / måned eller $ 50 / måned for alle Adobe-produkter.
1441 downloads
Downloadfil

Adobe Premiere Elements

Med Adobe Premiere Elements-software er det nemmere end nogensinde at lave utrolige film. Forbedr dine historier med professionel stil. Del praktisk talt overalt. Og nemt at administrere og beskytte alle dine videoklip og fotos. Test kræver Adobe-login .
1570 downloads
Downloadfil

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro-software er et ikke-lineært videoredigeringsprogram. Kraftige video- og lydredigeringsværktøjer i realtid giver dig præcis kontrol over stort set alle aspekter af din produktion. Pris $ 20 / måned eller $ 50 / måned for alle Adobe-produ
1562 downloads
Downloadfil

Avid Media Composer

Avid Media Composer leverer mere end 100 tilpassede realtidseffekter, farvekorrektion på professionelt niveau med bølgeform- og vectorscope-analyse og flere samtidige realtidsstrømme - alt sammen i software. $ 50 / måned eller $ 1300.
1567 downloads
Downloadfil

AVS Video Editor

AVS Video Editor er en avanceret / nle video editor. Rediger video og lyd nemt. Over 200 effekter, overgange. Support af alle nøgleformater.
1624 downloads
Downloadfil

DaVinci Resolve

Den gratis DaVinci Resolve er et komplet professionelt redigerings- og farveklassificeringssystem, der er egnet til uafhængige brugere, der arbejder på SD, HD og Ultra HD-projekter.
2186 downloads
Downloadfil

Pinnacle Studio™ 23 Brugervejledning

Brugervejledning til Pinnacle Studio™ 23
1520 downloads
Downloadfil

Shotcut

Shotcut er et gratis og open source tv-platform videoredigeringsprogram til FreeBSD, Linux, macOS og Windows. Startet i 2011 af Dan Dennedy, er Shotcut udviklet på MLT Multimedia Framework, som er udviklet siden 2004 af den samme